GAZİMİZ ÖZER BAY'I OKULUMUZDA AĞIRLADIK

03.10.2023 367

“Gaziler Haftası” etkinliği kapsamında Bolu Komando Tugayı’nda görevli iken Hakkari’de çatışmada gazi olan Özer Bay, okulumuza davet edildi.29 Eylül Cuma günü bayrak törenine iştirak eden Özer Bay’a mezun öğrencimiz Merve Gülaydın’ ın yapmış olduğu kara kalem portre ve küçük hediyeler takdim edildi. Özer Bay, kısa ama içten bir konuşma yaptı; hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz duygu dolu anlar yaşadı. Ardından İstiklal Marşımız coşku ile okundu.

Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi olarak başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canını veren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bütün gazilerimizin bu anlamlı gününü tebrik ediyor, gazilerimize fedakarlıkları için minnetle teşekkür ediyoruz.

03-10-202303-10-202303-10-2023