GAZZE’DE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU

Okulumuzdaki öğretmen ve öğrenciler, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için okulumuzda düzenlenen bayrak töreninde, 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleşti. Okulda düzenlenen bayrak töreninde okul müdürümüz Bayram YILDIZ, Filistin halkıyla dayanışma içerisinde olduklarını ifade ederek, “Hepimizin malumu Filistin’de yıllardır devam eden bir İsrail zulmü var. İsrail’in Gazze’yi işgal girişimi ve ortaya koyduğu insanlık dışı tavır hiç bir şekilde kabul edilemez. Son günlerde terör devleti İsrail'in Filistin'deki yaşlı, çocuk, kadın demeden yapmış olduğu katliamlara bir yenisini eklemiştir. Biz de bugün burada bir dakikalık saygı duruşu ile vahşeti protesto ediyor ve bu manada onlarla dayanışmamızı sergiliyoruz" dedi. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri, Filistin’de hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı’nı okudu.

20.10.2023 294

20-10-202320-10-202320-10-202320-10-202320-10-2023