Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi

Vizyon: Geleceğini tahmin eden değil, geleceğini yaratan nesiller yetiştiren özgün bir okul yaratmak.

Misyon: Biz, Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi olarak; dünyanın aradığı barış ve huzur ortamının sağlanmasında geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de en önemli unsur olacak büyük ve güçlü Türkiye’nin gerçekleşmesi için; Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda Atatürkçü düşünce çizgisinde, yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, rekabetçi, ekip çalışmasına inanan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı,her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi üniversiteye ve geleceğe hazırlamak; vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, milletinin birlik ve beraberliğine, ülkesinin bağımsızlığına, bayrağına düşkün, ileri görüşlü, yetenekli, çağın bilgi ve donanımına sahip aydın fertler yetiştirmek; çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.

Başarılar:

Isınma: Merkezi doğalgaz.
Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cizmecioglual.meb.k12.tr

Adres - Yaşamkent Mahallesi, Ada 9 Sokak, No 2, 14300 Merkez/BOLU

Öğretim Şekli :Normal eğitim.

Yerleşim Yeri - Bolu kalıcı konutlar mevkiinde yer alıp, batısında şehirlerarası otobüs terminali ve İstanbul-Ankara otoyolunun (E-80) Bolu Batı çıkışı, kuzeyinde İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Güneyinde D-100 Karayolu, doğusunda Alpağutbey Mahallesi bulunmaktadır.

Adres - Yaşamkent Mahallesi, Ada 9 Sokak, No 2, 14300 Merkez/BOLU

Ulaşım Özel araç, belediye özel halk otobüsleri, ticari taksi.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km.