BOLU ALADAĞLAR GENÇLİK KAMPI MEVKİİNDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bolu Gençlik Merkezi ve Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi Gezi Kulübü ile eTwinning proje faaliyetleri kapsamında, 16 Aralık 2023 Cumartesi günü, Bolu Aladağlar Gençlik Kampı mevkiinde doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Yirmi üç öğrenci ve üç öğretmen tarafından gerçekleştirilen etkinliğimize Bolu Gençlik Spor Merkezinden iki eğitimci katılarak destek vermiştir. Misafir katılımcılarımızla gerçekleştirilen etkinliklerle öğrencilerimize ekran dışında kaliteli zaman geçirilebilecek faaliyetler tanıtılırken doğada geçirilen zamanın ne kadar eğlenceli ve keyifli olacağının deneyimlenmesi sağlanmıştır.Aynı zamanda doğa yürüyüşü sporu öğrencilere tanıtılarak,  çevre koruma ve iklim değişikliği gibi konularda farkındalık oluşturuldu.

19.12.2023 479