OKULUMUZ

OKULUMUZ "PODUCATION: Learning through Sounds" ADLI eTWİNNİNG PROJESİNE BAŞLADI

Okulumuz ingilizce öğretmeni Mehmet KUNUK rehberliğinde; Türkiye'den ve Sırbistan, İspanya gibi Avrupa ülkelerinden de ortakların yer aldığı "PODUCATION: Learning through Sounds" eTwinning projesine başlanmıştır.

Bu projenin amacı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin kendi podcast'lerini dinleyerek, oluşturarak ve düzenleyerek, aynı zamanda çalışmalarının reklamı için görseller ve kısa videolar oluşturarak iletişim, araştırma, takım çalışması ve yaratıcılık becerilerini geliştirmelerini sağlamaktır. Podcasting, bilgi ve fikirleri paylaşmanın giderek daha popüler bir yolu olduğundan, bu proje öğrencilerin ses ve video medyası dünyasına girmelerine ve fikirlerini orijinal bir şekilde ifade etmelerine olanak tanıyacaktır.

26.12.2023 178

26-12-202326-12-202326-12-202326-12-2023